Over JouwBox

Het ontstaan van JouwBox

Ralph Moorman uit Amsterdam is een voedingsdeskundige, ir. levensmiddelentechnologie en grondlegger van het baanbrekende hormoonfactorprogramma. Hiermee heeft hij al vele (bekende) Nederlanders gecoacht bij het behalen van een gezond lichaam en ideaal gewicht.

In het Hormoonfactorprogramma draait leefstijl vooral om voeding, training en het reduceren van stress. Dit is al een sterk fundament, maar er is natuurlijk meer. Om de Hormoonfactorleefstijl echt compleet te maken is het ook van belang om te kijken welke producten je gebruikt voor je huid, haar, tanden en tandvlees. Ook via deze producten kunnen ongewenste stoffen in en op je lichaam terecht komen die de hormonale balans schaden en/of voor onnodige klachten en irritatie kunnen zorgen.

Om de juiste producten uit te kiezen is het lastig om de ingrediëntenlijst te ontcijferen als je hier geen achtergrond in hebt. Om die reden hebben Tim Hortensius (oprichter JouwBox) en Ralph Moorman (ambassadeur van JouwBox) hun handen ineengeslagen en hieruit is de JouwBox – Ralph Moorman Favourites ontstaan. Zo kun je er altijd zeker van zijn dat de producten uit JouwBox voldoen aan de eisen van het Hormoonfactorprogramma.

Eens per kwartaal wordt er een nieuwe JouwBox uitgeleverd die voldoet aan de strenge richtlijnen van voedingsdeskundige Ralph Moorman.

JouwBox is voor hen dat op een gezonde en voordelige manier in aanmerking willen komen met nieuwe producten.

Ralph Moorman & Tim Hortensius