Over Ons

Tim Hortensius

Mijn naam is Tim Hortensius, 30 jaar en wonend in Alkmaar.

Tegenwoordig leven wij in een drukke samenleving. Zelfs zo druk… dat wij onszelf vaak voorbij lopen. We vergeten om even stil te staan en te genieten van de kleine dingen in het leven. Ik heb Jouwbox opgezet omdat ik vind dat er ook een momentje moet zijn om jezelf te verwennen. En dit op een voordelige en verantwoordelijke manier.

Ralph Moorman en ik delen dezelfde passie en dat is telkens een nieuwe gave box uitbrengen waar iedereen gelukkig van wordt.

Mocht jij leuke idee├źn hebben of suggesties, dan hoor ik het natuurlijk graag! Je kunt mij bereiken via info@jouwbox.nl

Ralph Moorman

Ralph Moorman is een voedingsdeskundige, ir. levensmiddelentechnologie en grondlegger van het hormoonbalansprogramma, waarmee hij vele (bekende) Nederlanders coachte bij het behalen van een gezond lichaam en ideaal gewicht.

Hij bezit ruim 15 jaar praktijkervaring, heeft inmiddels honderden bedrijven en particulieren getraind. Ralph heeft vijftal boeken die gezamenlijk meer dan 150.000 keer over de toonbank gingen.

Ralph Moorman werkt nauw samen met Jouwbox. Hij selecteert namelijk de producten die plaatsvinden in Jouwbox! Op deze manier ben jij verzekerd van eerlijke en natuurlijke producten