Productpagina

JOUWBOX BY
RALPH MOORMAN
&
NIENKE GOTTENBOS

11 PRODUCTEN
T.W.V.
€ 200

VERKRIJGBAAR VOOR
€39

THE HEALTH FACTORY – NANO ZILVER 200ML – € 34,95

Beschrijving

Nano zilver is een verfijnde vorm van colloïdaal zilver, van oudsher bekend als natuurlijk antibioticum. Antibiotica zet je in bij allerlei vormen van infecties en ontstekingen. Reguliere of farmaceutische antibiotica doden enkel bacteriën. Daarom werken ze niet bij keelpijn, verkoudheid en griep, omdat die meestal door virussen veroorzaakt worden.

Toelichting
Over nanozilver is veel te doen. Ik schreef er jaren geleden al een blog over en wij gebruiken het regelmatig in onze praktijk. Het is een krachtig en veilig product dat goed onderzocht is en dat bewezen bacterie-en virusdodende eigenschappen heeft. Gebruik het daarom ook met respect! Het doodt namelijk niet alleen de slechte, maar ook de goede microflora. Gebruik het dus altijd maar kort en ondersteun je darmflora met probiotica!

 

NATURAL TEMPTATION – CHARGE YOU UP – 3,49

Beschrijving

Een verkwikkende groene thee met fris citroengras. Er zit ook pepermunt in, wat goed is voor de spijsvertering. En venkelzaad, dat is weer fijn voor je darmen. Met deze thee kun je jezelf weer helemaal opladen. Bovendien is de thee biologisch!

De ingrediënten van onze (kruiden)theeën komen van fairtrade projecten zoals Sekem in Egypte. Hier groeit onze smaakvolle citroengras op een grootse kruidenfarm. Evenals de pepermunt die we in de thee gebruiken. Deze farm staat midden in de woestijn net buiten Caïro. Een prachtig en divers project waar ruim 5000 boeren, telers, verwerkers en bewoners in harmonie samen werken en leven. Er zijn zelfs scholen en er is een ziekenhuis voor alle bewoners.

MUDMASKY® – LEAVE-ME-ON SUMMER MASK SPF15 – € 49

Beschrijving

Een goede bescherming tegen de schadelijke Uv-stralen in de zomer is belangrijk om rimpels te voorkomen. Sterker nog, een goede bescherming met een zonnefactor verminderd de kans op huidkanker aanzienlijk. 

Om nou heel de dag met een zonnebrand op je gezicht te lopen zodra de zon schijnt vind je niet fijn. Je huid wordt vettig en make-up blijft bijna niet zitten.

Daarom heeft MUDMASKY een beschermende Leave-me-on Summer Mask uitgevonden met plantenextracten en bloemen. Het voedt de huid en voelt niet vettig aan op de huid. Tevens is deze Summer Mask een verzorgende crème. 

Gebruik hem dagelijks als je naar buiten gaat in de zon.

NICHE4HEALTH – COLLAGEEN TYPE 1 GEHYDROLYSEERD (7 SACHETS) – € 10,43

Beschrijving

In elk zakje zit je dagelijkse dosering van 10 g collageen poeder. Gebruiksvriendelijk voor thuis en makkelijk mee te nemen in je tas of koffer. Het is neutraal in smaak en geur en kan daarom makkelijk opgelost worden in allerlei voedingsmiddelen zoals thee, koffie, water, yoghurt of smoothie.

Collageen is een eiwit dat jouw lichaam al aanmaakt en zorgt voor de elasticiteit en sterkte van o.a. je gewrichten, spieren, botten en je huid. Na je 25ste neemt je aanmaak van collageen drastisch af. Met collageen van Niche4Health kan je daarvan een gedeelte aanvullen en studies tonen aan dat de peptides de natuurlijke aanmaak van je eigen collageen stimuleert. 

Voor mensen met allergeen klachten zoals lactose-intolerantie, is dit product ook een uitkomst aangezien het allergeen vrij is.

BIOBITE – KEFIAAR WATER SMAAK SINAASAPPEL – € 2,25

Beschrijving

Niet alleen bekende fermentatieproducten zoals yoghurt, brood, kaas, wijn en bier hebben hun nut bewezen, gefermenteerde water kefirkorrels is al honderden jaren gekend.

Water Kefiaar wordt bekomen na de natuurlijke fermentatie van waterkefir met glucose. Kefir is een unieke en complexe mix van goede bacteriën en gisten.

Water Kefiaar is een 100% plantaardig, allergeenvrij en glutenvrij voedingssupplement welke een gidstuge werking kan hebben op onze darmflora, microbioom.