Productpagina

JOUWBOX BY
RALPH MOORMAN
&
AMBER ALBARDA

11 PRODUCTEN
T.W.V.
€ 160

VERKRIJGBAAR VOOR
€39,95

BEE HONEST COSMETICS – SHAMPOO BARS & CONDITIONERS – € 8,99

Beschrijving

Een shampoo bar is shampoo in de vorm van een stukje zeep en is speciaal voor je haar.  Het werkt hetzelfde als een vloeibare shampoo, het zorgt ervoor dat je haar schoon wordt en volume en glans krijgt zonder dat het je haar uitdroogt. Je maakt je handen nat en wrijft de shampoobar tussen je handen. Masseer het schuim door het haar en spoel het goed uit. Bewaar de bar na gebruik op een droge plek. De shampoo bar van Bee honest cosmetics bevat, als een van de weinige, een conditioner die je haar voedt en makkelijk doorkambaar maakt!

I DO! – GROENE THEE GEMBER – € 2,69

Beschrijving

Een verwarmende groene thee met pittige gember. Er zit ook een vleugje limoen in wat zorgt voor een mooie balans met de gember. Met deze thee kun je even heerlijk wegduiken op de bank. Bovendien is de thee biologisch!

De ingrediënten komen van wildpluk gebieden in Yên Bái (Vietnam) met eeuwen oude bossen waar prachtige groene theebomen staan en hoge steranijsbomen. Ook de gember, die een volle en scherpe smaak heeft, groeit hiertussen.

Deze combinatie zorgt voor een gezonde en vruchtbare bodem die garant staat voor de beste kwaliteit. Uiteraard zijn de wildpluk gebieden biologisch gecertificeerd.

ERICA – ZILVER DEO ZOMER BREEZE – € 6,95

Beschrijving

De combinatie van zilver en natuurlijke mineralen vermindert transpiratie en gaat de ontwikkeling van nare geur-vormende bacteriën tegen, zonder de poriën af te sluiten. Met een oriëntaalse geur en een prettig huidgevoel. Vrij van aluminium chlorohydrate en andere synthetische stoffen.

Gebruik: Naar behoefte meerdere malen per dag gebruiken.

MUDMASKY® – LEAVE-ME-ON AUTUMN MASK – € 49

Beschrijving

Je huid heeft speciale zorg nodig na een hete zomer, omdat het door de zon en warmte veel vocht heeft verloren. Tot 320 keer meer vergeleken met elk ander seizoen! Bovendien produceert onze huid ook in de zomer de meeste olie. Je zou dus kunnen zeggen dat je huid uitgeput is na een hete zomer. Je huid heeft rust en hulp nodig. We zijn erin geslaagd een recept op waterbasis te creëren met vocht-vasthoudende (Anthemis Nobilis Flower) en wond-helende (Chamomilla Recutita Flower) bloemen. Zo is de Leave-me-on Autumn Mask geboren. Het helpt om je huid te herstellen en tot 8 uur te hydrateren!

A.VOGEL – POLLINOSAN NEUSSPRAY – € 7,49

Beschrijving

Geef pollen minder kans
A.Vogel Pollinosan Neusspray spoelt de neus bij pollen in de lucht en geeft pollen hierdoor minder kans. Het ondersteunt de luchtwegen als de concentratie pollen in de lucht hoog is, meestal tussen februari en oktober. Door stuifmeel kan er in het lichaam een stof vrijkomen. Deze stof veroorzaakt bijvoorbeeld ene prikkelende neus en tranende ogen. Op deze manier probeert het lichaam zelf om de prikkelende stof, het stuifmeel af te voeren.

Zeven heilzame planten
Pollinosan Neusspray is 100% natuurlijk. Het bevat een mix van heilzame planten met ieder een specifieke invloed op de luchtwegen.

PIROCHE – VEGETAL OIL EMULSION 100 ML – € 15

Beschrijving

Een zijdeachtige emulsie uit plantenoliën zoals druivenpitolie, die rijk is aan onverzadigde vetzuren met een lichte, hydraterende textuur die de huid fluweelzacht en zijdeachtig maakt. Het helpt de elasticiteit van de huid te behouden. Voedt en beschermt de huid.

De emulsie is als reinigingsmilk te gebruiken en als bodylotion.
Ook als massageproduct leent deze emulsie zich prima. Het is een prachtig basisproduct om essentiële oliën aan toe te voegen. Ideaal voor een huid die eczeem vertoont of een heel erg droge schilferige huid. Ook bij kinderen en baby’s met eczeem/droge huid.

MATTISSON – CACAO BIOLOGISCH – € 2,95

Beschrijving

Cacao bevat zeer veel flavonoïden; een belangrijke en krachtige antioxidant.

Antioxidanten beschermen je lichaam tegen vrije radicalen. Als vrije radicalen niet geremd worden door antioxidanten, loop je het risico om vaker ziek te worden, snel te verouderen en andere klachten op te lopen.

Mattisson Cacaopoeder biologisch is onder zeer lage temperatuur gedroogd en bevat hierdoor nog alle vitaminen, mineralen (zoals magnesium, ijzer, zink en chroom) en andere voedingsstoffen. 

Cacao verbetert in ieder geval je stemming! Het bevordert namelijk de aanmaak van hormonen en neurotransmitters die je goed laten voelen.

OOLABOO – NATURAL WHITE TOOTPASTE 20 ML – € 6,95

Beschrijving

Tandpasta verrijkt met limoensmaak, 100% veganistisch, glutenvrij en ontwikkeld voor het effectief reinigen van tanden en tandvlees. Bevat geen schadelijke ingrediënten als SLS en fluoride. 
Dit zorgt voor een helder, sterker en gladder tandoppervlak. Organische kokosolie werkt als een natuurlijke ‘reiniger’en maakt de tanden witter. De volledig natuurlijke samenstelling zorgt voor een antibacteriële werking, versterkt uw tanden, gaat tandbederf tegen en voorkomt ontstoken tandvlees.

THE HEALTH FACTORY – OKINAWA MINERALEN UIT DE NATUUR 50 GRAM – € 35

Beschrijving

Mineralen zijn betrokken bij álle lichaamsfuncties. Ze zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en normale groei en ontwikkeling. Ze bevorderen de communicatie tussen cellen, verhogen de opname van vitaminen en zuurstof in het bloed en dragen bij aan een evenwichtige stofwisseling.

Okinawa basismineralen bestaan uit calcium en magnesium in de natuurlijke verhouding van het lichaam 2:1. Uniek is dat het daarnaast ook 76 essentiële  en ionische mineralen en spoorelementen bevatten! Daarnaast hebben de mineralen een aangetoonde biologische beschikbaarheid van 80% in 20 minuten!