Welkom bij JouwBox.nl

De algemene voorwaarden van deze website worden hier vermeld. De website, is eigendom van en wordt beheerd door JouwBox. Alle bezoekers krijgen toegang tot gebruik van deze site, maar zijn onderworpen aan de volgende voorwaarden en toepasselijke wetgeving. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, maak dan geen gebruik van deze website. JouwBox behoudt zich het recht deze voorwaarden op elk gewenst moment door bijwerking van deze overeenkomst te herzien.

Merkgebonden rechten

De gehele inhoud opgenomen op deze site, met inbegrip van maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen of code is gezamenlijk eigendom van JouwBox en wordt beschermd door copyright, handelsmerken en andere eigendomsrechten en wetten. U stemt ermee in niet te verkopen, licentie, huur, distribueren, kopiëren, reproduceren, doorgeven, openbaar weergeven, publiekelijk uitvoeren, publiceren, aanpassen, bewerken, wijzigen of maken van afgeleide werken van enige content of materiaal op de Site. Toestemming is verleend om elektronisch kopiëren en afdrukken van gedeelten van deze site met als enige doel het plaatsen van een bestelling bij JouwBox of voor het aanschaffen van JouwBox producten. U kan weergeven en, – behoudens uitdrukkelijk vermelde beperkingen of beperkingen met betrekking tot specifiek materiaal – downloaden of afdrukken van gedeelten van het materiaal uit de verschillende gebieden van de site uitsluitend voor uw eigen niet-commercieel gebruik, of om te bestellen met JouwBox of JouwBox om producten te kopen. Enig ander gebruik, inclusief maar niet beperkt tot de reproductie, distributie, vertoning of transmissie van de inhoud van deze site is strikt verboden, tenzij u toestemming heeft van JouwBox. 

Glutenvrij, vegan en allergeen disclaimer

JouwBox wijst alle garanties, uitdrukkelijk of impliciet, voor de kwaliteit en de ingrediënten van de aangeboden producten af. JouwBox verklaart of garandeert niet dat alle geboden producten 100% vrij zijn van sporenelementen van ingrediënten of allergenen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, gluten of dierlijke producten. De verpakkingen en materialen van elk uniek product kunnen belangrijke ingrediënten, productie en gebruiksinformatie bevatten. Alle etiketten, waarschuwingen en richtingen moeten worden gelezen voordat u gebruik maakt of een van de producten consumeert.

Beperking van aansprakelijkheid

JouwBox is niet aansprakelijk voor enige speciale of gewichtige schade die uit het gebruik van of het onvermogen te gebruiken, de materialen op deze site of de prestaties van de producten voortvloeien, zelfs als JouwBox op de hoogte is gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade. Toepasselijk recht kan niet toestaan dat de beperking van uitsluiting van aansprakelijkheid of bijkomende of gewichtige schade, zodat de bovenstaande beperking of uitsluiting mogelijk niet op u van toepassing.

Bescherming tegen fraude

Als onderdeel van onze procedures van orderverwerking, kunnen we orders voor fraude of andere soorten ongeoorloofde of onwettige activiteit weigeren uit te voeren. Wij behouden ons het recht voor elke bestelling als gevolg van fraude of ongeoorloofde of onwettige activiteit te weigeren. Indien wij frauduleuze, onrechtmatige of illegale activiteiten vermoeden, kunnen wij uw bestelling verwijderen of wij kunnen contact met u opnemen via het telefoonnummer of e-mailadres dat u heeft opgegeven ter bevestiging van uw bestelling. We behouden ook het recht om alle accounts te annuleren of weigeren te verzenden naar bepaalde adressen als gevolg van fraude of ongeoorloofde of onwettige activiteit.

Typografische fouten

Als onderdeel van onze procedures van orderverwerking, kunnen we orders voor fraude of andere soorten ongeoorloofde of onwettige activiteit scherm. Wij behouden ons het recht voor elke bestelling als gevolg van fraude of ongeoorloofde of onwettige activiteit te weigeren. Indien wij frauduleuze, onrechtmatige of illegale activiteiten vermoeden, kunnen uw bestelling verwijderen of we kunnen contact met u opnemen via het telefoonnummer of e-mailadres u heeft opgegeven om te bevestigen van uw bestelling. We behouden ook het recht om alle accounts te annuleren of weigeren te verzenden voor bepaalde adressen als gevolg van fraude of ongeoorloofde of onwettige activiteit. We nemen deze maatregelen ter bescherming van onze klanten, alsmede voor onszelf van fraude of andere ongeoorloofde of onwettige activiteit.

Automatische Incasso

JouwBox biedt een abonnement aan in stappen van drie maanden. Uw eerste aankoop wordt altijd direct betaald. Daaropvolgend wordt uw abonnement automatisch verlengd op de eerste dag van elk kwartaal. U geeft hierbij toestemming aan JouwBox om automatische incasso’s te incasseren conform de abonnementsvorm en prijsstelling.

Abonnement opzeggen

U kunt uw abonnement vrijblijvend en op elk gewenst moment opzeggen door een e-mail te sturen naar info@JouwBox.nl of gemakkelijk via uw eigen online JouwBox account. Dit geldt ook na het ontvangen van één box. Om uw abonnement te annuleren moet u uw annuleringsverzoek indienen alvorens de nieuwe automatische incasso voor de volgende editie heeft plaatsgevonden (vóór de 1e van het nieuwe kwartaal/uitlevering volgende box). JouwBox aanvaardt geen geretourneerde boxen en er zijn geen terugbetalingen voor aanvragen die op of ná de verlengingsdatum komen.

Account verantwoordelijkheden

U bent verantwoordelijk voor de gegevens van uw JouwBox online account mede als voor alle activiteiten die plaatsvinden onder. U gaat akkoord met de JouwBox van elk ongeoorloofd gebruik, of het vermoedelijke onbevoegd gebruik van uw account of enige andere inbreuk op de beveiliging. JouwBox kan en zal niet aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade als gevolg van uw nalatigheid.

Contact

Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u een e-mail sturen naar info@JouwBox.nl.