februari - maart - april

EDITIE 12

In deze speciale JouwBox by Ekoplaza is voedingsdeskundige Ralph Moorman op zoek gegaan naar de pareltjes van gezondheid en kwaliteit in het Ekoplaza assortiment. Dit betekent dat er alleen producten in de JouwBox terecht komen die voldoen aan zijn strenge gezondheidscriteria.

Wat deze samenwerking bijzonder maakt is dat Ralph Moorman al zeker 10 jaar met Ekoplaza samenwerkt om biologische levensmiddelen bij het grote publiek bekender en gewilder te maken. Dit draagt bij aan een gezondere en duurzamere wereld. De producten in deze editie zijn dus allemaal bij Ekoplaza te koop, wel zo gemakkelijk toch?

 

mei - juni - juni

EDITIE 13

JouwBox by Richard de Leth

Deze JouwBox heeft als doel om jouw zelfherstellende vermogen te stimuleren, en jouw perspectief op gezond leven te verbreden door middel van gezonde, lekkere en duurzame producten. Is jouw lijf je lief, leef dan preventief! Ervaar het zelf.

 

augustus - september - oktober

EDITIE 14

Deze JouwBox heeft als doel om jouw zelfherstellende vermogen te stimuleren, en jouw perspectief op gezond leven te verbreden door middel van gezonde, lekkere en duurzame producten.

november - december

EDITIE 15 - KERSTSPECIAL

Deze Kerstbox zit bomvol met 14 heerlijke natuurlijke producten.
Geselecteerd door voedingsdeskundige Ralph Moorman & Juglen Zwaan