Frequently Asked Questions

Meest gestelde vragen

Het leven om ons heen wordt steeds drukker en drukker. Er worden betere prestaties verwacht, nog meer deadlines, en continu de drang om betere prestaties te leveren. Het lijkt wel of je steeds minder geaccepteerd wordt dan zoals jezelf bent. We rennen onszelf voorbij en hebben het pas door na een burn-out. Er is haast geen tijd meer voor elkaar of nog belangrijker, geen tijd meer voor jezelf. JouwBox is bedacht om even stil te staan en jezelf te verwennen met een verrassingspakket van health-gerelateerde producten. Een box om van te genieten.

Ralph Moorman uit Amsterdam is een voedingsdeskundige, ir. levensmiddelentechnologie en grondlegger van het baanbrekende hormoonbalansprogramma, waarmee hij vele (bekende) Nederlanders coachte bij het behalen van een gezond lichaam en ideaal gewicht.

Ralph Moorman uit Amsterdam is een voedingsdeskundige, ir. levensmiddelentechnologie en grondlegger van het baanbrekende hormoonbalansprogramma, waarmee hij vele (bekende) Nederlanders coachte bij het behalen van een gezond lichaam en ideaal gewicht.

JouwBox werkt samen met Ralph Moorman. In JouwBox bevinden producten die geselecteerd zijn door Ralph Moorman, die voldoen aan zijn richtlijnen en kwaliteitseisen. Het zijn de Ralph Moorman Favourites.

JouwBox kan maar een selectie boxen realiseren per editie. Vol is vol en OP is dan ook werkelijk OP. Er worden geen extra boxen geproduceerd. Zodra je lid bent van JouwBox ben je er zeker van dat je geen enkele editie misgrijpt. Je ontvangt automatisch eens per kwartaal een nieuwe editie.

Hieronder bevinden zich nog meer voordelen als lid zijnde van JouwBox:

 • Je bespaart €6 per editie t.o.v. een losse JouwBox
 • Ontvang automatisch elk kwartaal een nieuwe editie
 • Vrijblijvend opzegbaar (ook na ontvangst van één box)
 • Je doet automatisch mee met speciale winacties
 • Je wordt uitgenodigd voor de JouwBox Community (besloten Facebookpagina)
 • Je hebt invloed op welke producten geplaatst worden in JouwBox.
 • Je ontvangt speciale deals van leveranciers met hoge kortingen.

JouwBox wordt met veel zorg samengesteld door voedingsdeskundige Ralph Moorman. De producten die in JouwBox zitten behoren tot de favoriete producten van Ralph Moorman en voldoen aan zijn kwaliteitseisen.  JouwBox telt minimaal 10 producten en heeft een minimale winkelwaarde van €120.

Op deze manier kom jij voordelig en verantwoord in aanmerking met top kwaliteit producten, om van te genieten. Welke producten precies in de box zitten is een verrassing. 

In JouwBox kunnen de volgende productcategorieën aan bod komen:  

 • Vitaminen
 • Haar
 • Huid
 • Mond 
 • Voeding
 • Specials

JouwBox heeft een minimale winkelwaarde van €120.

 

In elke jouwBox zitten minimaal 10 fullsize producten

Elk kwartaal wordt JouwBox uitgeleverd. Hieronder bevinden zich de geplande uitlever data:

15 mei 2018Editie 1 
15 augustus 2018Editie 2
15 november 2018Editie 3
15 februari 2019Editie 4
15 mei 2019Editie 5
15 augustus 2019Editie 6
15 november 2019Editie 7

JouwBox wordt zorgvuldig verstuurd met PostNL. Op het moment van uitlevering ontvang jij van PostNL een track&trace code. Hiermee kun je de verzendstatus bekijken. Als u niet thuis bent zal PostNL JouwBox afleveren bij de buren of bij een dichtstbijzijnde PostNL ophaalpunt bij jou in de buurt. PostNL zal een notificatiebrief achterlaten. 

Binnen Nederland is het gratis verzending. Voor verzendingen naar België wordt er €10 extra kosten in rekening gebracht.

Op dit moment wordt JouwBox verstuurd binnen Nederland en België.

Alhoewel JouwBox de focust legt op selecteren van glutenvrije en veganistische producten, kunnen wij het niet met 100% garanderen. Wij bevelen dan ook aan om altijd eerst de labels en de verpakkingen goed te lezen alvorens het consumeren of het gebruiken van een product.

Indien je lid bent van JouwBox, zal je voor de eerste box direct betalen via IDEAL of Creditcard.  Je betaalt direct €39.

 • Automatische incasso
  JouwBox biedt een abonnement service aan in stappen van drie maanden. Uw eerste aankoop wordt altijd direct betaald. Daaropvolgend wordt uw abonnement automatisch verlengd op de eerste dag van elk kwartaal. U geeft hierbij toestemming aan JouwBox om automatische incasso’s te incasseren conform de abonnementsvorm en prijsstelling.

  Kan ik gemakkelijk mijn abonnement opzeggen?
  Uiteraard! Na ontvangst van jouw eerste box bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend en op elk moment jouw abonnement op te zeggen door JouwBox een e-mail te sturen naar info@jouwbox.nl of via jouw eigen online JouwBox account.

Let op! Na uitschrijving verwijdert JouwBox het opgegeven account.
Als jij ná uitschrijving besluit om je weer in te schrijven, bestaat er de kans dat je op de wachtlijst van JouwBox komt te staan. Indien je lid bent en blijft bij JouwBox, dan ben je verzekerd van een nieuwe box.

Om jouw abonnement te annuleren moet jij jouw annuleringsverzoek indienen NA ontvangst van JouwBox.

Zodra JouwBox de automatische incasso heeft geïncasseerd behoort die betaling tot JouwBox.

JouwBox aanvaardt geen geretourneerde boxen en er zijn geen terugbetalingen voor aanvragen die op of na de verlengingsdatum komen.

JouwBox overzicht

JouwBox

Automatische incasso

 

Editie 1

n.v.t.

 

Editie 2

1 augustus

 

Editie 3

1 november

 

Editie 4

1 februari (2019)

 

Editie 5

1 mei (2019)

 

Editie 6

1 augustus (2019)

 

Editie 7

1 november (2019)

 

Editie 8

1 februari (2020)

 

Onze kantooruren zijn van 09.00 tot 17.00 maandag t/m vrijdag. Ons kantoor is gesloten op zaterdag en zondag. Je kunt ons bereiken door te e-mailen naar info@jouwbox.nl of via Facebook Messenger op @JouwBox pagina.

Wij proberen binnen de kantooruren z.s.m. te reageren.

Je kan via Mijn Account je factuur- en/of verzendadres wijzigen. Of je kunt jouw adresgegevens via info@jouwbox.nl doorgeven. Wij helpen je graag verder. Gelieve jouw adresgegevens twee weken voor uitlevering vóór JouwBox indienen.

Alleen bij de eerste bestelling heb je 24 uur de tijd om je bestelling te annuleren.

Je kunt jouw annuleringsverzoek indienen door te e-mailen naar info@jouwbox.nl voordat de 24 kalender uren zijn verstreken. Helaas, na 24 kalender uren zal je bestelling doorgevoerd worden en is het niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren.