Met veel liefde en aandacht stellen wij JouwBox samen

Hoe-DeSelectie
i

1. De selectie

 

Elk seizoen begint voor ons een zoektocht naar de beste natuurlijke producten binnen de vijf productcategorieën; huid, haar, mond, voeding en suppletie. Wij testen en selecteren zodat we jou kunnen verzekeren van producten die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van onze ambassadeurs.

Over-RalphMoorman
i

2. Met zorg samengesteld

 

Met een selectie van alleen de beste natuurlijke producten die bij het seizoen passen stellen wij de box samen. Op een sociale werkplaats worden er vervolgens met veel zorg en aandacht maar liefst 32 handelingen per box uitgevoerd om deze gereed te maken voor verzending.

Hoe-VolopGenieten
i

3. Volop genieten

 

Inclusief een uitgebreide toelichting en advies van onze gezondheidsdeskundigen, komt er netjes verpakt een doos vol liefde en gezonde producten jouw kant op.

Volledig verzorgd en geheel vrijblijvend

JouwBox streeft ernaar een gezonde en ontspannen levensstijl zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Met het JouwBox membership ben je 3 maal per jaar verzekerd van de beste natuurlijke producten. Gratis afgeleverd op een adres naar keuze. Zo doen we dat. Of je nu eenmalig de box wilt of elk seizoen, dat maakt ons niet uit. Doe jezelf een plezier en doe de box cadeau. Aan jezelf of aan een ander.

Waarom een membership?

Als JouwBox member krijg je 3 maal per jaar een nieuwe box natuurlijke producten thuis bezorgd. Zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Elk seizoen maken wij een beperkt aantal boxen. Als member ben jij dus altijd gegarandeerd van de nieuwste editie met veel voordeel. Ook krijg je toegang tot onze community pagina. Hier deel je tips en lees je over de ervaringen van andere JouwBox members en kun je deelnemen aan leuke winacties. Het JouwBox membership is er om jouw leven gemakkelijker te maken. Afmelden kan altijd, op elk gewenst moment.

Wat is jouw voordeel?

De inhoud van elke box heeft een minimale waarde van 150.-  Met het JouwBox membership krijg je dus veel korting op elke box! Je betaalt 49,95 per box en deze wordt gratis elk kwartaal bij je thuis bezorgd. Wil je een extra box om bijvoorbeeld aan iemand cadeau te doen, dan krijg je als member altijd 10% korting op de losse box prijs. Uiteraard zijn de boxen ook los te bestellen voor niet members, je betaalt dan €59,95 per box incl. gratis verzending.