NIEUW

JouwBox by Floris Wouterson

Floris Wouterson is slaapexpert en -coach en weet als geen ander hoe je met slaap en herstel je prestaties drastisch verbetert, zonder 1 minuut langer in bed te liggen.

FLORIS WOUTERSON

Floris Wouterson, bekend als de eerste Slaap Performance Coach van Europa, brengt meer dan 18 jaar ervaring naar JouwBox. Hij heeft duizenden mensen geholpen om een diepe, herstellende nachtrust te bereiken. Zijn cliëntenbestand is indrukwekkend en divers, met namen als CapGemini, NV LIOF, Etos, Deutsche Bank, VU Amsterdam, Sint Maartenskliniek, Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen, de Belastingdienst, Politie, Wereldhave, SC Heerenveen, AZ Alkmaar en de uitzendorganisatie Unique. Floris is een veelgevraagde coach voor bedrijven, ondernemers, managers en topsporters, dankzij zijn unieke en effectieve benadering van slaap.

WAT KAN JE VERWACHTEN

Verwacht een bijzondere JouwBox met 10 tot 14 natuurlijke producten, met een minimale waarde van €150, die bijdragen aan een betere nachtrust. Daarnaast deelt slaapexpert Floris Wouterson exclusieve inzichten met JouwBox members, inclusief een live webinar. Elke editie maken members kans op zo’n 40 prachtige prijzen. Dit alles voor slechts €49,95 – een complete ervaring en per editie opzegbaar. Gun jezelf of een ander deze unieke ervaring!

DUURZAAM SAMENWERKEN

Wij willen iedereen de kans bieden om op een voordelige manier in aanraking te komen met alleen de beste producten op het gebied van gezondheid en verzorging. 

Samen met onze JouwBox partners stellen 3x per jaar een prachtige box samen. Gevuld met de beste natuurlijke producten op het gebied van voeding, suppletie en haar-, huid- en mondverzorging. In deze box zitten full-size natuurlijke producten die volledig voldoen aan de kwaliteitseisen van de JouwBox gezondheidsexperts.