februari - maart - april

JouwBox by Wouter de Jong

Wouter de Jong studeerde af aan de Haagse Hogeschool voor Voeding en Diëtetiek. Daarna specialiseerde hij zich in (top)sport, orthomoleculaire voedingsleer, klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) en natuurgeneeskunde.

Wouter de Jong heeft zich gespecialiseerd in de effecten van voeding en heeft daarbij zich toegelegd op de spijsvertering, darmproblematiek en alles wat hiermee samenhangt. Wouter geeft regelmatig les, lezingen en presentaties en is een bevlogen spreker.
Hij past zijn grote passie voor voeding, sport en ultieme gezondheid zelf dagelijks toe: walk your talk.

Wouter de Jong

mei - juni - juni

JouwBox by Charlotte Labee

Charlotte is 5 jaar geleden door haar eigen ervaringen en tegenslagen, zowel prive als zakelijk zich gaan verdiepen in de werking van ons brein. In eerste instantie voor haarzelf, om haar eigen processen te verbeteren en beter te begrijpen. Daarna werd het haar passie en missie om de kennis die zij had opgedaan en de onderzoeken die zij had gedaan te gaan delen met mensen. Dat doet Charlotte nu inmiddels 4 jaar op verschillende podia, van lezingen, seminars, congressen tot trainingen. Van 10 personen tot 2500 personen. Ook heeft ze inmiddels 6 boeken geschreven en haar eigen opleidingsinstituut.

Ze kwam er steeds meer en meer achter dat er zoveel kennis is wat gedeeld zou moeten worden, vanuit de wetenschap, voedingsleer, ervaringen van mensen en experts. Zodat iedereen bekender wordt met zijn eigen brein en biologische processen.

Charlotte Labee

augustus - september - oktober

JouwBox by Ellen Tiben

Ellen Tiben is voedings- en hormoon coach. Opgeleid als Hormoonfactor Trainer.
Zij is gespecialiseerd in het begeleiden en trainen van mensen die verantwoord af willen vallen of van hun (vage) (medische) klachten af willen. Omdat ze zelf ooit gediagnosticeerd is met de ziekte van Hashimoto heeft zij zich hierin gespecialiseerd. Maar ook in alle andere bijbehorende schildklierklachten bij zowel mannen als vrouwen.

Ooit schreef zij de blog ‘Hallo, ik ben Hashimoto’. Waar veel mensen met de bijbehorende klachten zich in herkenden en veel baat bij hadden omdat ze nu eindelijk erkenning kregen.

Veel mensen zijn gebaat bij haar programma volgens het Gezond NU traject en werkt zij met haar eigen ‘ Health Boxen’ die de juiste goede basis suppletie bevatten voor een ieder die aan zijn/haar gezondheid wil werken.

Elke dag geeft zij leuke tips en inspiratie op haar instagram account @hormoonfactortrainer. Ellen draagt haar kennis en expertise dan ook graag over en geeft je haar beste advies welke je terug zult vinden in de JouwBox.

Ellen Tiben

november - december - januari

Jouwbox by Ralph en Juglen - KERSTSPECIAL

Ralph Moorman en Juglen Zwaan gaan traditiegetrouw hun krachten bundelen om een prachtig gezond Kerstpakket te realiseren!