Even voorstellen: Tim Hortensius

Als de oprichter van JouwBox en echte levensgenieter, geloof ik in gezond genieten en een goede balans. Ik weet ook dat dit soms makkelijker is gezegd dan gedaan. Want waar moet je beginnen en welke producten dragen echt bij aan een gezonde levensstijl? Dit zijn vragen waar ik geregeld tegen aanliep. Het is lastig  kiezen als je zelf niet over de kennis beschikt om een ingrediëntenlijst te ontcijferen. Dus stond ik regelmatig met de nodige keuzestress in de winkel. Ik bedacht me dat dit anders moet kunnen.

Omdat ik vind dat een gezonde levensstijl makkelijk te bereiken zou moeten zijn voor iedereen, heb ik de JouwBox bedacht.

De visie achter JouwBox.

Wij willen iedereen de kans bieden om op een voordelige manier in aanraking te komen met alleen de beste producten op het gebied van gezondheid en verzorging. 

Samen met onze JouwBox partners stellen wij elk kwartaal een prachtige box samen. Gevuld met de beste natuurlijke producten op het gebied van voeding, suppletie en haar-, huid- en mondverzorging. In deze box zitten full-size natuurlijke producten die volledig voldoen aan de kwaliteitseisen van de JouwBox gezondheidsexperts.

Omdat wij de producten met enorme korting aanbieden, is het toegankelijk voor iedereen om voordelig te kunnen genieten van een gezonde levensstijl.

Om het leven behalve gezonder ook makkelijker te maken bieden wij geheel vrijblijvend het JouwBox membership. Als JouwBox member ben je elk seizoen verzekerd van een box. Deze leveren wij gratis af op een adres naar keuze. Zonder dat je hier verder iets voor hoeft te doen.

JouwBox. werkt met deze geweldige ambassadeurs

JouwBox werkt samen met diverse gezondheidsdeskundigen. Door het bundelen van hun krachten en expertises, kan JouwBox elk kwartaal een prachtige waardevolle box realiseren. Elke ambassadeur heeft zijn eigen expertise. Wat zorgt voor diversiteit in elke box!

jouwbox-over-1
VOEDINGSDESLKUNDIGE

Juglen Zwaan

Juglen studeerde Voeding & Gezondheid aan de Open Universiteit. Hij onderzoekt kritisch en combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Als gepassioneerde voedingskundige met een onbedwingbare honger naar nieuwe inzichten schreef Juglen de boeken: ‘De supplementenwijzer’, ‘De voedingswijzer’ en ‘De receptenwijzer’. Daarnaast is hij inmiddels meer dan acht jaar onderdeel van het radioprogramma Gezondheidsnieuws en is vaste gast in het TV-programma ‘Wat eten we’ op SBS6.
VOEDINGSCOACH

Amber Albarda

Amber is voedingscoach, auteur van acht (kook)boeken en werkt momenteel aan haar negende boek. Ze houdt zich met veel passie bezig met het bedenken en bereiden van gezonde voeding, voor zowel volwassenen als kinderen. Tevens is zij docent Kindervoedingscoach en oprichter van de Better Health Academy. Ze geeft ze regelmatig workshops en lezingen over voeding & gezondheid. En deelt haar opgedane kennis en inzichten op het gebied van holistische gezondheid met een bijzonder netwerk van auteurs, therapeuten en andere experts.
DARMFLORATHERAPEUT

Nienke Gottenbos

Bekend als De Groene Vrouw (www.groenevrouw.nl) blogt Nienke over darmflora, voeding en gezondheid. Als darmfloratherapeut schreef ze o.a. de bestseller ‘De Poepdokter - Gezond van Mond tot Kont’ en samen met Ralph Moorman en Juglen Zwaan het boek ‘Gezond van Kop tot Teen’. Nienke weet alles van de darmen, spijsvertering en het microbioom. Als opgeleid fytotherapeut en voedingskundige is zij ook thuis in onderwerpen als natuurlijke huidverzorging, voedingssupplementen en gezonde voeding.
Schermafbeelding 2021-08-09 om 17.33.58
VOEDINGSDESLKUNDIGE

Richard de Leth

Mijn naam is drs. Richard de Leth - zeg maar Richard. Ik was al jong door de natuur gefascineerd, en wilde alles weten over de oorsprong van het leven en hoe ons lichaam precies werkt. In 2002 startte ik aan de opleiding geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na mijn doctoraal geneeskunde besloot ik mijn witte jas aan de wilgen te hangen en mezelf in preventie en leefstijl te specialiseren. Inmiddels ben ik auteur van 9 boeken en oprichter van het leefstijlplatform OERsterk.
jouwbox-over

Ralph Moorman

VOEDINGSDESKUNDIGE

Ralph Moorman

Ralph Moorman is voedingsdeskundige en levensmiddelentechnoloog. Hij heeft zich gespecialiseerd in de link tussen voeding en hormonen. En is de grondlegger van het baanbrekende hormoonfactorprogramma.

Hij heeft vele (bekende) Nederlanders gecoacht bij het behalen van een gezond lichaam en ideaal gewicht. Sterker en bewuster worden als mens is volgens hem de eerste stap naar een gezonder leven. Alle producten in JouwBox zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan zijn kwaliteitseisen. Zijn kennis en advies zijn in elke box terug te vinden.