Omdat wij bij JouwBox vinden dat een gezonde levensstijl makkelijk te bereiken zou moeten zijn voor iedereen, hebben we JouwBox in het leven geroepen. We willen allemaal graag gezonder leven, maar het is soms makkelijker is gezegd dan gedaan. Want waar moet je beginnen en welke producten dragen echt bij aan een gezonde levensstijl? De zogenaamde gezonde producten vliegen je tegenwoordig om de oren. Er zijn veel producten met keurmerken waar niemand echt veel wijzer van wordt. Er zou een biochemicus aan te pas moeten komen om het juiste onderscheid te kunnen maken. Wij snappen dat je die waarschijnlijk niet op speed dial hebt staan. Gelukkig hebben wij die wel. 

Ralph Moorman is voedingsdeskundige en levensmiddelentechnoloog. Hij heeft zich gespecialiseerd in de link tussen voeding en hormonen. En is de grondlegger van het baanbrekende hormoonfactorprogramma.

Hij heeft vele (bekende) Nederlanders gecoacht bij het behalen van een gezond lichaam en ideaal gewicht. Sterker en bewuster worden als mens is volgens hem de eerste stap naar een gezonder leven. Alle producten in JouwBox zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan zijn kwaliteitseisen. Zijn kennis en advies zijn in elke box terug te vinden.

Als JouwBox member krijg je elk kwartaal een nieuwe box natuurlijke producten thuis bezorgd. Zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Elk seizoen maken wij een beperkt aantal boxen. Als member ben jij dus altijd gegarandeerd van de nieuwste editie en 70% voordeel. Ook krijg je toegang tot onze community pagina. Hier lees en deel je tips en ervaringen met andere JouwBox members en kun je deelnemen aan leuke winacties. Het JouwBox membership is er om jouw leven gemakkelijker te maken. Afmelden kan altijd, op elk gewenst moment.

Hieronder bevinden zich nog meer voordelen als member van JouwBox:

 • Je bespaart €10 per editie t.o.v. een losse JouwBox
 • Je ontvangt automatisch elk kwartaal een nieuwe editie
 • Je doet automatisch mee met speciale winacties
 • Je wordt uitgenodigd voor de JouwBox Community (besloten Facebookpagina)
 • Je hebt invloed op welke producten geplaatst worden in JouwBox
 • Opzegbaar op elk gewenst moment (ook na ontvangst van één box) 
 • Je ontvangt speciale deals van leveranciers met hoge kortingen

JouwBox wordt elk kwartaal met veel zorg en passie samengesteld door diverse Nederlandse bekende voedingsdeskundigen, zoals: Ralph Moorman, Juglen Zwaan, Nienke Gottenbos en Amber Albarda.

De producten in JouwBox behoren tot hun favoriete producten en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Elke JouwBox telt minimaal 10 natuurlijke producten en heeft een minimale winkelwaarde van €130,- 

Voor elke box werken we samen met een andere gezondheidsdeskundige (die noemen wij trots onze ambassadeurs) daardoor is de inhoud van elke box weer anders en kun je producten verwachten passend bij het seizoen in de volgende productcategorieën:

 •   Vitaminen/Suppletie
 •   Haar
 •   Huid
 •   Mond 
 •   Voeding
 •   Specials (bijvoorbeeld een boek)

Alhoewel JouwBox de focus legt op het selecteren van glutenvrije en veganistische producten, kunnen wij het niet met 100% garanderen. Wij bevelen dan ook aan om altijd eerst de labels en de verpakkingen goed te lezen alvorens het consumeren of te gebruiken.

Uiteraard! Je kunt jouw JouwBox membership op elk gewenst moment opzeggen. Dit kan al na ontvangst van de eerste box. Opzeggen doe je door JouwBox een e-mail te sturen via info@JouwBox.nl of via jouw eigen online JouwBox account. 

Geretourneerde boxen worden helaas niet door JouwBox geaccepteerd. Ook doet JouwBox geen terugbetalingen bij aanvragen die op of na de verlengingsdatum komen.

Let op! Na uitschrijving wordt het opgegeven account door JouwBox verwijderd.

Als jij ná uitschrijving besluit om je weer in te schrijven, bestaat er de kans dat je op de wachtlijst van JouwBox komt te staan. Indien je lid bent en blijft bij JouwBox, dan ben je altijd verzekerd van een nieuwe box.

Je kunt online via Mijn Account je factuur- en/of verzendadres wijzigen of een mailtje sturen naar Tim@JouwBox.nl. Hij helpt je graag verder.

Hoewel wij de kans heel klein achten dat je een JouwBox bestelling gaat annuleren.

Geeft Tim jou 24 uur de tijd om jouw bestelling te annuleren. Je kan hem een mailtje sturen via Tim@JouwBox.nl. 

JouwBox heeft een minimale winkelwaarde van €130,- en is al te verkrijgen voor €45

JouwBox telt minimaal 10 natuurlijke full-size producten. Dus geen testers of miniformaten, maar producten waar je zorgeloos het seizoen mee doorkomt.

Wij stellen elk kwartaal een nieuwe JouwBox voor je samen. Tussen de standaard kwartaal boxen brengen wij ook geregeld special boxen uit in samenwerking met een van onze partners of leveranciers. Hieronder zie je de geplande uitlever data van de kwartaal boxen: 

JouwBox editie  Ambassadeur
1 november 2020 Ralph Moorman & Juglen Zwaan
1 februari 2022 Wouter de Jong
1 mei 2022 Charlotte Labee
1 augustus 2022 Ellen Tiben
1 november 2022 Nog een verrassing

Voor het versturen maken wij gebruik van Post.nl. Op het moment van uitlevering ontvang jij van PostNL een track&trace code. Hiermee kun je de verzendstatus bekijken. Als u niet thuis bent zal PostNL JouwBox afleveren bij de buren of bij een dichtstbijzijnde PostNL ophaalpunt bij jou in de buurt. PostNL zal een notificatiebrief achterlaten. 

Binnen Nederland is de verzending gratis. Voor verzendingen naar België wordt er €10 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Voor losse producten wordt een verzendtarief van €4,95 berekend.
Bij een besteding van boven de €75 is de verzendkosten gratis.

Bezorging tijdens COVID-19
POst.nl doet er alles aan om de boxen z.s.m. te leveren. Door drukte en de geveolgen van het COVID-19 virus kan het zijn dat de box langer onderweg is. Houd daarom je zending via track & trace in de gaten of gebruik de PostNL-app. Soms zie je dat het bezorgmoment verschuift. Dat heeft alles met de drukte te maken. Samen met Post.nl doet JouwBox er alles aan om de boxen z.s.m. bij je te bezorgen. 

Op dit moment wordt JouwBox verstuurd binnen Nederland en België.

Om member te worden betaal je de eerste JouwBox direct via IDEAL of Creditcard

JouwBox biedt een abonnement service aan. Uw eerste aankoop wordt altijd direct betaald. Daaropvolgend zal uw abonnement automatisch worden verlengd op de eerste dag van elk kwartaal. Bij het afsluiten van een JouwBox membership geeft u toestemming om automatische incasso’s te incasseren in overeenstemming met de abonnementsvorm en prijsstelling.

JouwBox wordt beheerd door Tim Hortensius. Hij staat dag en nacht voor je klaar en je kunt alles aan hem vragen. Je kan hem bereiken via Tim@JouwBox.nl of via Facebook Messenger op de JouwBox Facebook pagina.